Bøler Tannklinikk hjelper deg med tannlegeskrekk

Vi i Bøler ønsker å hjelpe deg som har tannlegeskrekk. Vi legger stor vekt på å skape en god relasjon mellom deg som pasient og oss som behandler. Det er du som vet hvor dine grenser går og vi vektlegger kommunikasjon mellom pasient og behandler for å best ivareta deg som pasient. Vi ønsker alltid å hjelpe deg til å ta vare på egen tannhelse og strekker oss langt for at selv deg med tannlegeskrekk skal føle deg rolig og trygg i vår klinikk.

Hva kan du gjøre for å best forberede deg til et besøk?

Det er flere små grep som du kan gjøre selv for å bedre besøket hos oss dersom du gruer deg. Noen synes lyden av maskinene vi bruker er ubehagelig, dette er forståelig da de kan bråke litt. Ta med egen musikk eller ørepropper for å stenge lyden ute.

Når du booker time er det er bare å informere om din tannlegeskrekk så vil dette bli tatt hensyn til under besøket. Vi har rolige og trygge behandlere som er vant til at pasientene har tannlegeskrekk.

Andre finner hjelp i å ha med seg noen de stoler på som er rolige og kan bli med på timen. Vi har ekstra stoler som de kan sitte på.

Hva gjør vi for deg med tannlegeskrekk?

Våre dyktige tannpleiere og tannleger brenner for god behandling og har stor respekt og medfølelse for deg med tannlegeskrekk. Vi strekker oss langt for å få deg til å slappe mer av for å gjøre besøket mindre skummelt slik at ikke besøket blir utsatt og tannhelsen forverrer seg.

De som har tannlegeskrekk utsetter gjerne en undersøkelse fordi de ikke klarer og gå eller rett og slett ikke makter tanken på at noen er inne i munnen deres. Det er svært viktig at man går til undersøkelse selv om man synes dette er ubehagelig, dette for å unngå at eventuelle problemer i munnen forverres og at du slipper store kostnader. Vi har et ønske om å hjelpe og er her for å hjelpe deg med dine tannproblemer, vi setter av god tid og har mulighet til å ta pause i behandlingen dersom du ønsker dette. Vi har stor respekt for at noen har tannlegeskrekk. 

KONTAKT
Bøler Tannhelseklinikk
Telefon: 22 26 04 28
E-post: post@bolertannhelse.no
Adresse: Utmarkveien 1, 0689 Oslo / Inne på Bøler senter

Copyright © 2021 Bøler tannhelseklinikk AS